Wat doen wij

Wij helpen u aan uw droomtuin. In aanleg. In onderhoud. In volledige renovatie. Fruitbomen snoeien, hagen snoeien en boomverzorging, bestrating, plaatsen van overkapping, schutting of veranda. Neemt u gerust contact op over hoe we ú kunnen helpen.


Ontwerp / Aanleg

Het ontwerpen en aanleggen van uw volledige tuin. Van begin tot eind.

Onderhoud

Onderhoud, jaarlijks of incidenteel van uw tuin, uw haag, uw gazon en uw fruitbomen.

Kunstgras

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras.

Overleg

Alles wat we doen, doen we graag in overleg. Overleg met ons wat u wil en wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

189

Blije klanten

1080

Boterhammen

2823

Takken gesnoeid

31

Bomen geveld

Klanten feedback

Wat mensen zeggen


Blog

Laatste nieuws


Winter: Sneeuw!

Het is winter … en JA! er is sneeuw op komst!! Prachtig, zo’n mooi wit landschap. En toch, het is vooral mooi op plekken waar we er naar kunnen kijken, doorheen kunnen sleeën en skiën. Zieleman Hovenier & Dienstverlening helpt u om de sneeuw te verplaatsen naar plekken waar het mooi is en weg te halen daar waar we werken of langs moeten 😉

Hydrolyse verstelbare sneeuwschijf

Wilt u uw plein, oprit, paadje, parkeerplaatsen in record tijd sneeuwvrij hebben? Bel dan ZHD. Met de aanschaf van deze speciale hydrolyse verstelbare sneeuwschuif kunnen wij iedere soort ondergrond sneeuwvrij maken. Door de rubberflap zal de ondergrond niet beschadigen. Dus bel voor een sneeuwvrije oprit ZHD.

Zieleman Hovenier & Dienstverlening: 0610037498

De kruiwagen verkocht: Minishovel!

Ja … ! Hij is binnen. De nieuwe minishovel! Daar ben ik blij mee. De kruiwagen heeft jaren lang trouw dienst bewezen, maar die mag het wat rustiger aan gaan doen. Met deze minishovel gaat het grote werk veel sneller. Is uw tuin ook toe aan een grote aanpassing? Laat het ons weten en we komen u helpen 🙂