Nieuws

Winter: Sneeuw!

Het is winter … en JA! er is sneeuw op komst!! Prachtig, zo’n mooi wit landschap. En toch, het is vooral mooi op plekken waar we er naar kunnen kijken, doorheen kunnen sleeën en skiën. Zieleman Hovenier & Dienstverlening helpt u om de sneeuw te verplaatsen naar plekken waar het mooi is en weg te halen daar waar we werken of langs moeten 😉

Hydrolyse verstelbare sneeuwschijf

Wilt u uw plein, oprit, paadje, parkeerplaatsen in record tijd sneeuwvrij hebben? Bel dan ZHD. Met de aanschaf van deze speciale hydrolyse verstelbare sneeuwschuif kunnen wij iedere soort ondergrond sneeuwvrij maken. Door de rubberflap zal de ondergrond niet beschadigen. Dus bel voor een sneeuwvrije oprit ZHD.

Zieleman Hovenier & Dienstverlening: 0610037498

De kruiwagen verkocht: Minishovel!

Ja … ! Hij is binnen. De nieuwe minishovel! Daar ben ik blij mee. De kruiwagen heeft jaren lang trouw dienst bewezen, maar die mag het wat rustiger aan gaan doen. Met deze minishovel gaat het grote werk veel sneller. Is uw tuin ook toe aan een grote aanpassing? Laat het ons weten en we komen u helpen 🙂

Voorjaar!

Het voorjaar is weer aangebroken! Tijd om de tuin en het gazon te bemesten. Bij ons kunt u terecht voor allerlei meststoffen zoals zeewierkalk, gazonmest (moswereld) en tuinmest. Ook tuinturf en potgrond zijn verkrijgbaar. 4 zakken potgrond á 40 ltr voor € 12 (per stuk € 3,25).

Straatzand in de verkoop

Ook voor straatzand kunt u bij ons terecht. U kunt ophalen of laten brengen. Bij ophalen wordt het voor u geladen.

Minikraan!

Ja, hij is er: Een heuse minikraan! 😀  Ik heb ‘m al weer een poosje, maar nu pas een berichtje daar over. Voor grotere graafwerkzaamheden kunt u nu (ook) bij mij terecht en kan ik met eigen materiaal uw tuin leeg halen of vullen met nieuw wit zand of juist vruchtbare grond. Wat u maar wilt! Neemt u contact op voor de mogelijkheden en uw vragen.

Boom geveld

Vandaag weer een boom geveld. Mooi werk is dit toch! Vanuit de hoogwerker de boom steeds kleiner maken totdat het laatste stuk onderaan omgezaagd kan worden. En natuurlijk de takken versnipperen en de boom in stukjes afvoeren! Staat er bij u ook een boom die geveld moet worden? We helpen u graag!

 

 

 

Nieuwe site!

Ja, eindelijk is het zover: Mijn nieuwe site! … nou ja, dat betekent dat er wel het nodige gewijzigd is, maar dat het nog niet klaar is. Integendeel, het is nog maar net begonnen … Maar houdt het in de gaten; binnenkort is hier meer info te vinden. En foto’s. Veel foto’s 😉

Tot snel!

Marius

0610037498

 

Hoge bomen …

Hoge bomen … leveren veel mooi werk en bergen hout 🙂  Hier weer een mooie klus met een paar hoge bomen. Met de hoogwerker eerst de top eraf en vervolgens naar beneden werken … dan kom je vanzelf weer bij de grond uit. En dan het versnipperen van de takken en het klein zagen van de stam en grote takken. Ook zo’n klus? Neemt u contact met ons op!

 

 

Mooi stukje kunstgras

De tuin was al prachtig aangelegd, alleen het gras moest nog. En bij zo’n strakke tuin hoort natuurlijk een prachtig en strak gazon. Een betere en gemakkelijkere oplossing dan kunstgras is er niet 🙂 En zie hier het resultaat! Prachtig toch?

Ook zo’n mooi gazon? Neemt u gerust contact met ons op.

Voortuin met trappetje, boomschors en aanplanting

Tijdens de wintermaanden toch nog een voortuin helemaal aangepakt … Afgraven, nieuwe grond, gedeelte wit zand voor de bestrating. Dan bestrating inclusief een paar treden om het hoogteverschil te overbruggen en een mooi, betonnen rand om een bak te vormen. Mooie, rood/bruine boomschors levert een mooi contrast met het grijze beton als tuin gedeelte en daar hoort de nodige beplanting in natuurlijk. Leuk gevariëerd met grassen, hoge en lage struiken en bloemen en een boompje. Da’s leuk geworden! Wilt u ook uw tuin aan laten pakken? Neemt u contact met ons op.