De kruiwagen verkocht: Minishovel!

De kruiwagen verkocht: Minishovel!

Marius Zieleman No Comments
  Graafwerkzaamheden Groot materiaal

Ja … ! Hij is binnen. De nieuwe minishovel! Daar ben ik blij mee. De kruiwagen heeft jaren lang trouw dienst bewezen, maar die mag het wat rustiger aan gaan doen. Met deze minishovel gaat het grote werk veel sneller. Is uw tuin ook toe aan een grote aanpassing? Laat het ons weten en we komen u helpen 🙂

Voorjaar!

Marius Zieleman No Comments
  Algemeen Onderhoud Verkoop

Het voorjaar is weer aangebroken! Tijd om de tuin en het gazon te bemesten. Bij ons kunt u terecht voor allerlei meststoffen zoals zeewierkalk, gazonmest (moswereld) en tuinmest. Ook tuinturf en potgrond zijn verkrijgbaar. 4 zakken potgrond á 40 ltr voor € 12 (per stuk € 3,25).

Straatzand in de verkoop

Marius Zieleman No Comments
  Algemeen Straatwerk Verkoop

Ook voor straatzand kunt u bij ons terecht. U kunt ophalen of laten brengen. Bij ophalen wordt het voor u geladen.

Minikraan!

Marius Zieleman No Comments
  Graafwerkzaamheden Groot materiaal

Ja, hij is er: Een heuse minikraan! 😀  Ik heb ‘m al weer een poosje, maar nu pas een berichtje daar over. Voor grotere graafwerkzaamheden kunt u nu (ook) bij mij terecht en kan ik met eigen materiaal uw tuin leeg halen of vullen met nieuw wit zand of juist vruchtbare grond. Wat u maar wilt! Neemt u contact op voor de mogelijkheden en uw vragen.

Boom geveld

Marius Zieleman No Comments
  Boomverzorging

Vandaag weer een boom geveld. Mooi werk is dit toch! Vanuit de hoogwerker de boom steeds kleiner maken totdat het laatste stuk onderaan omgezaagd kan worden. En natuurlijk de takken versnipperen en de boom in stukjes afvoeren! Staat er bij u ook een boom die geveld moet worden? We helpen u graag!

 

 

 

Nieuwe site!

Marius Zieleman No Comments
  Algemeen

Ja, eindelijk is het zover: Mijn nieuwe site! … nou ja, dat betekent dat er wel het nodige gewijzigd is, maar dat het nog niet klaar is. Integendeel, het is nog maar net begonnen … Maar houdt het in de gaten; binnenkort is hier meer info te vinden. En foto’s. Veel foto’s 😉

Tot snel!

Marius

0610037498

 

Hoge bomen …

Marius Zieleman No Comments
  Boomverzorging Onderhoud

Hoge bomen … leveren veel mooi werk en bergen hout 🙂  Hier weer een mooie klus met een paar hoge bomen. Met de hoogwerker eerst de top eraf en vervolgens naar beneden werken … dan kom je vanzelf weer bij de grond uit. En dan het versnipperen van de takken en het klein zagen van de stam en grote takken. Ook zo’n klus? Neemt u contact met ons op!

 

 

Mooi stukje kunstgras

Marius Zieleman No Comments
  Aanleg Kunstgras

De tuin was al prachtig aangelegd, alleen het gras moest nog. En bij zo’n strakke tuin hoort natuurlijk een prachtig en strak gazon. Een betere en gemakkelijkere oplossing dan kunstgras is er niet 🙂 En zie hier het resultaat! Prachtig toch?

Ook zo’n mooi gazon? Neemt u gerust contact met ons op.

Voortuin met trappetje, boomschors en aanplanting

Marius Zieleman No Comments
  Aanleg Straatwerk

Tijdens de wintermaanden toch nog een voortuin helemaal aangepakt … Afgraven, nieuwe grond, gedeelte wit zand voor de bestrating. Dan bestrating inclusief een paar treden om het hoogteverschil te overbruggen en een mooi, betonnen rand om een bak te vormen. Mooie, rood/bruine boomschors levert een mooi contrast met het grijze beton als tuin gedeelte en daar hoort de nodige beplanting in natuurlijk. Leuk gevariëerd met grassen, hoge en lage struiken en bloemen en een boompje. Da’s leuk geworden! Wilt u ook uw tuin aan laten pakken? Neemt u contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestrating en kunstgras

Marius Zieleman No Comments
  Kunstgras Straatwerk

In deze achtertuin heb ik de bestrating aangelegd met grote, antraciet tegels afgewisseld met een stukje kunstgras. Daarvoor moest eerst de zwarte grond afgevoerd worden en nieuw wit zand ingereden … Het resultaat mag er weer zijn! Heeft u ook straatwerk te doen? Neemt u contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie neem contact op met:

Zieleman Hovenier & Dienstverlening
t.a.v. Marius Zieleman
Vreeweg 1, 8096 RC Oldebroek
tel: 06 10037498
mail: info@zhdhovenier.nl

Zieleman Hovenier & Dienstverlening staat voor u klaar!

Categorieën