Heeft een volledige renovatie van uw tuin nodig? Of van een gedeelte van uw tuin? Of alleen een kleine aanpassing? ZHD helpt u graag uw tuin tot een droomtuin te maken!

Ontwerp

Heeft u al een idee van wat u zou willen, maar heeft u hulp bij het ontwerp nodig? Of heeft u helemaal nog geen idee en wilt u graag dat we meedenken om tot een droomtuin te komen? We helpen u graag om tot een mooi ontwerp te komen. Daarbij gaan we graag in overleg om te horen wat u graag zou willen en wat u voor u ziet. Daarbij kunnen wij bijdragen in mogelijkheden wat betreft soorten bestrating en soorten beplanting en bomen. Neemt u contact met ons op en we helpen u tot een ontwerp van uw droomtuin!

Aanleg

Ook voor het aanleggen van uw droomtuin kunt bij ons terecht. We hebben ervaring met gehele projecten waarbij de bestaande tuin wordt leeg gemaakt en daarna opnieuw wordt ingericht.

Metamorfose Before
Metamorfose after

Ook hebben we ervaring met het bouwen van een overkapping of veranda. Of het zetten van een schutting.

Schutting
Overkapping

Groot materiaal

ZHD beschikt over eigen materiaal zoals een minikraan om u te helpen bij grotere graafwerkzaamheden. Met regelmaat wordt voor grotere klussen een verreiker of hoogwerker ingehuurd om u van dienst te zijn.

Kunstgras

Hebt u geen tijd om te maaien? Of is uw tuin een plek waar gewoon gras niet wil groeien? Denk dan eens aan kunstgras!

kunstgras-in-tuin

Kunstgras heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon gras. Het kan worden toegepast in de woon- en werkomgeving, zoals in tuinen, op (dak) terrassen en rond zwembaden. Het vraagt heel weinig onderhoud, het is slijtvast en het verkleurt niet. ZHD is gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras.